БЕЗОПАСНО КОЛОЕЗДЕНЕ - колоездачна обиколка-маратон на България (януари 2011г.)
Дългоочаквано събитие. Можете да се запознаете с маршрута, времетраенето и отделните отсечки на тази страница. Надяваме се медиите да отразят събитието подобаващо и българската общественост да го види като спортен празник за всички нас.

Нови пешеходни и веломаршрути в Средна гора
Щастливи сме да споделим, че спортен клуб ПРЕЗАРЕЖАДНЕ има новомаркирани маршрути за разходка в околностите на Хисаря. Вело и пешеходни маршрути до живописни места в Среда гора, тракийския храм в Старосел, туристически хижи и много други заниамния за хисарчани и гостите на града. За повече информация, моля прегледайте pdf-а в на старницата на картата.

От Северна до Южна Европа (декември 2010г.)
Двама българи ще направят велотур от Скандинавия до най-южната точка на Иберийския полуостров. Ще публикуваме информация за тура им, а и те ще пуснат уебсайт, на който всеки, който иска може да научи по-подробна информация за органзизирането и протичането на подобно начинание. Искаме да споделим с всички спортни авантюристи вдъхновението и хъса на тези двама новаци.

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ прекоси Балкана (ноември 2010г.)
Ние от спортен клуб ПРЕЗАРЕЖДАНЕ се включихме в инициативата на нашите приятели от Пловдив, с които прекосихме Стара планина. Бяха два много забавни и енергични, както и изключително топли за ноември дни.